Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
uitgelicht
 

Kriebels op de hooizolder

tekst Mariska Dijkstra-Wolters beeld Tineke van der Eems

Vakantie. Vaak een hele aanslag op het gezinsbudget! In een zoektocht naar leuke en vooral niet te dure overnachtingsmogelijkheden stuitten we op aardige tips voor de zomer. Gratis kamperen bijvoorbeeld. Dat kan! En: wie durft nog te slapen in het hooi?

proefabonnement
 

„Sommige studenten noemen me vader”

tekst Ad Ermstrang beeld Anton Dommerholt

De waarde van de reformatorische zuil heeft hij in Afrika steeds meer leren waarderen. In Malawi zet zendingswerker Wim Akster (45) zich in voor een eigen kostschool voor weeskinderen. „Als ik in Nederland kom, zie ik helaas niet zoveel dankbaarheid, terwijl daar toch alle reden voor is.”

proefabonnement
 

Onderweg naar hemel of hel

tekst Huib de Vries beeld Anton Dommerholt

De prediking van de twee wegen is in veel kerkelijke gemeenten nog wel te horen, over de eindbestemming wordt het steeds stiller. Twee recente publicaties roepen op tot bezinning. „In hoeverre weegt de laatste ernst nog voluit mee, ook in het pastoraat?”

proefabonnement
 

 Geboorteplaats van de SGP: Yerseke

tekst Ad Ermstrang beeld Anton Dommerhol

Wie Yerseke zegt, zegt schelpdieren. Het voorheen agrarische gehuchtje kwam tot bloei door de oesters en mosselen. Maar weinig inwoners hebben niet op een of andere manier met de visserij te maken. Ook het toerisme groeit. „We moeten geen Volendam worden.” t

proefabonnement
andere uitgaven
 
Roze schikking

Koop een bos felgekleurde takken bij de bloemist. Neem een aantal houtschijven. Boor gaatjes ter gr…

lees meer
fotoseries
Vakantie in Griekenland
Vogels in de Algarve
Gezichten van de zee