Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
uitgelicht
 

Genieten in matigheid

tekst Huib de Vries beeld Anton Dommerholt

Door zijn publicaties houdt Johan Graafland producenten en consumenten een spiegel voor. Tegenover het platte vrije-marktdenken predikt hij het belang van morele waarden in de economie. Die probeert hij ook in het huiselijk consumptiepatroon gestalte te geven. „Onze kinderen omschrijven dat als ‘meer dan genoeg, maar wel zuinig’.”

proefabonnement
 

Geestelijke vader in Rotterdam

tekst L. Vogelaar beeld sjaak verboom

„God maakt mensen niet bijzonder, maar Hij maakt ze tot begenadigde zondaren.” Het is een van de uitspraken van ds. W.F. Laman die ds. M.C. Tanis bijgebleven zijn. „Onder zijn prediking ontving ik veel onderwijs.”

proefabonnement
 

Vrijwillig voor hete vuren staan

tekst Henrieke van Dam beeld Henk Visscher

Hij loopt er niet mee te koop dat hij levens redt, bescheiden als hij is. Arjan Heij zit bij de vrijwillige brandweer. „Ons vak is niet alleen maar stoer. Natuurlijk is het gaaf, een mooie fik. Maar uiteindelijk houden we ons bezig met heel serieuze zaken.”

proefabonnement
 

Drie keer zwanger

tekst Jacomijn Ariakhah beeld Tineke van der Eems

Ze zijn alle drie tegelijk zwanger. De jongste is nog helemaal onervaren, de oudste al geroutineerd moeder. De schoonzussen Geertje van Dijk-Bijker, Aaltje Bijker-Tuin en Anita Bijker-van Pijkeren kletsen bij.

proefabonnement
andere uitgaven
 
Pompoen voor de sier

Van deze opgemaakte pompoen heb je wekenlang plezier. Zet hem op de buitentafel of naast de voordeur…

lees meer
fotoseries
Vakantie in Griekenland
Vogels in de Algarve
Gezichten van de zee