Landelijk wonen in een nieuwbouwwijk

”Elk stukje van dit huis hebben we in onze handen gehad.” En dat was precies de bedoeling van Hanna Roubos (27) en haar man Jaco. ”We wilden graag een klushuis. Jaco is timmerman en ik ben wel van de styling, vandaar.”

Hun woning werd gebouwd in de jaren 30 en staat in een nieuwbouwwijkje in Hardinxveld-Giessendam. Verrassend, zo’n authentiek huis te midden van het modernere werk. „Het was nog best een lastige zoektocht”, vertelt Hanna terwijl ze koffiezet in de woonkeuken. „Jaco keek zo ongeveer elke dag op Funda. De dag dat dit huis erop stond, is hij direct naar de bewoners gegaan om de vraagprijs te bieden. Maar ze wilden het liever via de makelaar regelen. Toen hij daar was, bleken wij het derde stel te zijn met interesse.”

Omdat de andere gegadigden even moesten nadenken vanwege het werk dat aan het huis te doen was, konden Hanna en haar man hun kans grijpen. Ze hebben geen moment spijt gehad van hun keuze.

Deel dit verhaal op sociale media

Dit artikel verder lezen?

Geïnteresseerd in Terdege? Neem een proefabonnement. Probeer Terdege nu 3 nummers voor €5,-

Gisette van Dalen-Heemskerk

Getrouwd l 4 dochters l Dol op lezen, bergwandelen, schrijven van artikelen en kinderboeken l Allergisch voor eindeloos shoppen

Brei een heerlijk zachte deken

Deken.png

Deze deken is een prachtig kraamcadeau, maar door zijn formaat zeker niet alleen voor baby’s geschikt. Hij is ruim 70 centimeter breed en ruim 1 meter lang, dus ook voor volwassenen heerlijk voor ’s avonds
op de bank met een kopje thee.
Hij is soepel, zacht en goed wasbaar.

Volg ons op sociale media

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de leuke voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.

Instagram

Evenementen

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.