Mooi haar in een handomdraai

Geen idee wat je allemaal met je haar kunt doen? Dan heb je vast iets aan het boek van Hanna Roubos. Dat staat vol met vlechten, staarten, knotten en krullenkapsels. Ook ontbreken de tips en tricks niet. Want welke borstel werkt het best voor jouw haar? Hoe breng je volume aan? En welke haardracht staat het mooist bij je gezichtsvorm? Hanna geeft op 29 februari een boekpresentatie bij boekhandel Ritmeester in Meerkerk. Er zijn de hele dag gratis kapselworkshops te volgen. 
Ze timmert flink aan de weg met haar kapsels, Hanna Roubos (29) uit Hardinxveld-Giessendam. Van haar hand verschijnt deze maand het boek ”Piekfijn”.
 

WAAROM BEN JE EEN BOEK GAAN SCHRIJVEN?

„Ik krijg veel leuke reacties op de kapsels die ik nu al twee jaar ontwerp voor de do-it-yourselfrubriek in Terdege. Hierdoor is het idee voor een boek ontstaan.”


HOE HEB JE GEMERKT DAT ER BEHOEFTE AAN IS?

„Vaak krijg ik van vrouwen uit mijn omgeving vragen over hoe ik te werk ga, of wat er mogelijk is met hun haar. Speciaal voor hen heb ik mijn leukste tips en technieken in één boek samengevat. Deze kapsels kun je maken bij iemand anders, maar zijn met enige oefening ook bij jezelf te maken.”


N.A.V. ”PIEKFIJN”, DOOR HANNA ROUBOS, UITG. DE BANIER, 93 BLZ.; € 14,95.MEER INFO: WWW.HAIRBYH.NL.
Deel dit verhaal op sociale media

Jacomijn Ariakhah

Getrouwd | 2 kinderen | gek op mooie verhalen en chocola

beeld: Jane Fotografie

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.