Onderneemster in hart en nieren

Ze is gepassioneerd en perfectionistisch. Een onderneemster in hart en nieren. Hanneke van Kooten runt met man Jan en zwager Benjamin Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Een portret van een zakenvrouw.

Veel tijd heeft ze niet. Ze is druk met de opening van hun zevende onderneming in Veldhoven. Een uurtje kan de mede-eigenaar van Van Kooten Tuin en Buiten Leven wel vrijmaken, maar meer ook niet, want dan staat er alweer een sollicitant op de stoep.
De 37-jarige Hanneke van Kooten ziet er representatief uit: in een modieus jurkje en op hoge hakken loopt ze door de showroom in Numansdorp, de plek waar ze hun eerste bedrijf vestigden. Glanzende barbecues staan naast houten blokhutten. Een enorme klok hangt aan de muur boven de ingang. Bij de sfeervolle receptie ligt een leren zadel op een kruk. En overal staan hebbedingetjes, zoals mooie vazen, lampen, krukjes en zelfs kinderspeelgoed. Alles in luxe-uitvoering en van materialen als leer, hout en metaal. Om van te likkebaarden.

Deel dit verhaal op sociale media

Wil je al onze artikelen lezen?

Neem dan een proefabonnement op Terdege.
Nu 6 maanden (12 nummers) voor € 35,-

Jacomijn Ariakhah

Getrouwd | 2 kinderen | gek op mooie verhalen en chocola

beeld: Sjaak Verboom

Brei een heerlijk zachte deken

Deken.png

Deze deken is een prachtig kraamcadeau, maar door zijn formaat zeker niet alleen voor baby’s geschikt. Hij is ruim 70 centimeter breed en ruim 1 meter lang, dus ook voor volwassenen heerlijk voor ’s avonds
op de bank met een kopje thee.
Hij is soepel, zacht en goed wasbaar.

Volg ons op sociale media

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de leuke voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.

Instagram

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.