Terdege trakteert | Irene Breeman is 35 jaar

Wie jarig is trakteert: Terdege viert zijn 35-jarige bestaan.Wie jarig is trakteert: Terdege viert zijn 35-jarige bestaan. Deze keer met Irene Breeman-Hol (35) uit Opheusden, samen met Max (11), Sarah-Lynn (9), Anne-Britt (7) en Levi (5). Niet op de foto: echtgenoot Arjon.

Irene: „Behalve moeder van onze vier kinderen ben ik teamleider in de onderbouw op de School met de Bijbel in Wekerom, waar ik al bijna vijftien jaar werk.”
Woonplaats: „We wonen al tien jaar met veel plezier in Opheusden. Er zijn hier heel veel leuke plekjes, bij de Rijn bijvoorbeeld, en ook het landgoed Hemmen is prachtig om te bezoeken.”
Wat heeft u met het getal 35? „Ik ben net zo oud als Terdege: 35 jaar geleden kwam ik in Wekerom ter wereld. Later heb ik daar nog het Reformatorisch Dagblad en Terdege bezorgd, en dat leverde een nare ervaring op. Bij één adres moest ik altijd heel hard fietsen om aan de tanden van de grote hond te ontkomen. Die angst zit er nog steeds een beetje in. Sinds dit jaar ben ik zelf Terdege-abonnee en mijn zussen hebben hem ook. Als hij weer op de mat is gevallen, dan appen we er weleens over.” 
Ontspanning: „Zingen! Ik zit op vocaal ensemble Voci Vocal uit Amersfoort. Vanavond ga ik er weer heen: heerlijk om te doen.”
Tips voor een goede opvoeding: „Vooral met je kinderen in gesprek blijven. Ook is het erg waardevol om met andere ouders van gedachten te wisselen. Ik neem zelf deel aan een christelijke gesprekskring: ”Schouder aan schouder”. We lezen thuis een boek over christelijk opvoeden dat we daarna met elkaar bespreken. Heel fijn!”

Deel dit verhaal op sociale media

tekst & beeld: Niek Stam

Behaaglijke omslagdoek

Deze ”Lovely Deer-omslagdoek” is heerlijk
voor lange, soms frisse zomeravonden.
Door het zachte garen voelt hij behaaglijk om de
schouders. En door het hertje en de franjes
is deze omslagdoek een echte must-have!

Volg ons op sociale media

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de leuke voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.

Instagram

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.