Terdege Zomerfair

Een feest van ontspanning, ontmoeting en beleving. Dat is de Terdege Zomerfair, met het thema "Zomers!". De eerste editie van het evenement staat gepland van woensdag 1 tot en met zaterdag 4 augustus 2018 op Landgoed de Schaffelaar in Barneveld. Het programma van de nieuwe Terdege Zomerfair is verrassend anders.

 

De 35e verjaardag van familieblad Terdege in 2018 vormt de aanleiding voor de fikse update van de 'oude' beurs. Duizenden bezoekers kunnen in de prachtige omgeving van kasteel De Schaffelaar genieten van allerlei activiteiten. Jong & oud, opa, oma, vader, moeder, tiener & kind - iedereen is van harte uitgenodigd om dit verjaardagscadeau uit te pakken en te ervaren.

De Terdege Zomerfair krijgt een breed en veelzijdig programma.

Hart van het programma is de Terdege Barn. Een heuse Amerikaanse barn (boerenschuur) van vijfhonderd vierkante meter groot en tien meter hoog. De Terdege Barn is letterlijk het middelpunt van de zomerfair. In dit reusachtige bouwwerk gaat Terdege 'live': columnisten, auteurs en andere creatievelingen geven workshops, lezingen en presentaties. Beleef Terdege!

Verder bevat het aanbod onder meer bbq-spots, een kinderboerderij, brocantemarkt, on wheels, muziekpodium, kano varen, waterfietsen, tuintips en natuurlijk bijzondere stands die het uitje van de bezoekers tot een onvergetelijke ervaring maken.

Nieuwsgierig? In Terdege en op de website houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hou de data vast vrij in je agenda!

Deel dit verhaal op sociale media

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.