Vriendinnendag 2020 | vrijdag 8 mei en zaterdag 9 mei geannuleerd

Helaas zijn beide dagen geannuleerd in verband met het corona virus. We gaan kijken of we beide dagen kunnen verplaatssen naar een later moment in het jaar. Degenen die zich opgegeven hebben voor 8 en 9 mei, krijgen een voorstel voor een nieuwe datum.

 

Ds. A.T. Vergunst uit Waupun (VS) zal spreken over vragen als: Wat is Bijbels uitzien? Hoe zit het met de relatie tussen gebed, geloof en verwachtingen. Hij gaat ook in op vragen die er kunnen leven rond diepe teleurstellingen. Want wat als God je leven totaal anders leidt dan je had verwacht?
Na de lezing volgt een kort interview met dr. Hannelie Groenewald. Zij en haar man Werner ervoeren dat God hen riep om in Afghanistan te gaan wonen en werken. Op 29 november 2014 overvielen drie gewapende opstandelingen van de Taliban hun compound waarbij zij Werner en de twee tieners doodschoten. Hannelie deelt haar levensgeschiedenis om God te eren en andere vrouwen te bemoedigen.
 

MIDDAGPROGRAMMA

Keuze uit 1 workshop (± 1 1/2 uur)

 • Lezing Hannelie
  Hannelie vertelt hoe ze het leven in Afghanistan vormgaven en waarom ze na de verschrikkelijke gebeurtenis niet instortte.
 • Duurzame beewrap (= volgeboekt!)
  Tijdens deze workshop van Teunie Luijk maak je met behulp van een stuk stof en bijenwas een beewrap, een doek waaronder je eten kunt bewaren. Kosten: € 8,- p.p.
 • Krans van papieren bloemen (= volgeboekt!)
  Leonie van der Eems leert je hoe je een krans maakt met prachtige bloemen van papier.
  Kosten: € 10,- p.p.
 • Piekfijn kapsel
  O.l.v. Hanna Roubos maak je bij elkaar een leuk en makkelijk feestkapsel (alleen mogelijk bij haar op schouderlengte of langer). Kosten: € 8,- p.p.
 • Groene krans (= volgeboekt!)
  O.l.v. Judith en Karin van “Van Seizoen” ga je aan de slag om op een ring van 30 centimeter een mooie krans te maken. Kosten: € 17,50 p.p. (excl. lint).
 • Schilder een stilleven (= volgeboekt!)
  Schuif aan bij deze leuke workshop van kunstenaar Emmy Boer. Neem een foto van een stilleven of een bloem mee en maak met acrylverf een mooi schilderij! Kosten: € 10,- p.p.
Deel dit verhaal op sociale media

Gisette van Dalen-Heemskerk

Getrouwd l 4 dochters l Dol op lezen, bergwandelen, schrijven van artikelen en kinderboeken l Allergisch voor eindeloos shoppen

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.