Terdege Reizen - Terdege

2-daagse vriendinnenreis naar Leuven

Leuven vriendinnenreis Terdege (9 van 30)-aangepast

Gevels waar je naar blijft kijken, gezellige pleinen om lekker op neer te strijken, mooie boetiekjes, een prachtig aangelegde Kruidtuin en het Groot Begijnhof: Leuven heeft veel moois! Daarom organiseert Terdege een sportieve tweedaagse vriendinnenreis naar deze stad. Ga je ook mee?

Bij Hotel Van der Valk in Breda word je ontvangen met koffie en gebak. Daarna rijden we naar het centrum van Leuven waar je kunt genieten van o.a. de prachtige gevels en leuke boetiekjes. De bus brengt ons 's middags buiten de stad voor een 3-uur durende fietstocht o.l.v. een gids door en langs Leuven. Er wordt regelmatig gestopt voor uitleg en onderweg is er een tussenstop met een drankje op een van de vele gezellige terrasjes in Leuven. Na de fietstocht ontvang je nog een leuke verrassing. Na inchecken in het hotel dineer je in een leuk restaurant in het centrum.

's Morgens gaan we lopend verder Leuven ontdekken zoals de Kruidtuin, het Groot Begijnhof en de vele parken die Leuven rijk is. Daarna haalt de bus je op om je naar de universiteit te brengen. Daar staat koffie met lekkers klaar en zal Hélène Selderhuis uitleg geven. Na een gezamenlijke maaltijd met soep, brood en salade vertrekken we weer naar Nederland.

INFORMATIE

Terdege-abonneeprijs: € 299,- p.p. (alleen voor inwonende gezinsleden van de abonnee)
Niet-abonneeprijs: € 319,- p.p.

Je verblijft in een *** hotel in het centrum van Leuven in een tweepersoonskamer met gescheiden bedden. Er zijn enkele een-persoonskamers beschikbaar (hiervoor geldt een toeslag van € 55,-).

Bij de prijs is o.a. inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar, bij vertrek koffie met gebak, 1 overnachting, 1 x driegangen-diner op dag 1, op dag 2 avondmaaltijd, koffie met lekkers bij ETF Leuven en fietstocht o.l.v. een gids.

N.B. Het betreft een sportief uitje waar veel gelopen wordt en een drie uur durende fietstocht. Een goede conditie is van belang!

REISLEIDING

Gisette van Dalen, chef-redacteur en Jeannette Zeeman, bladmanager

OPSTAPPLAATSEN

Ochten, Meerkerk en Breda (Van der Valk)

DATUM

D.V.  vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022

AANMELDEN

Ga voor meer informatie, het volledige programma en aanmelden (voor 1 september, vol = vol) naar beleefenontmoet.nl

Volg ons lifestyle platform op instagram.