Terdege Live - Terdege

Terdege Zomerfair 2023

Campagne Zomerfair '23-1

De Terdege Zomerfair wordt van 19 tot 22 juli gehouden op een nieuwe locatie: in Kasteel Groeneveld in Baarn en de omliggende tuinen, die zijn aangelegd in Engelse landschapsstijl. Thema is dit jaar "Het Vermakelijck Landt-leven".

Voor het eerst op een andere locatie! De Terdege Zomerfair verhuist naar Kasteel Groeneveld in Baarn. Deze ”buitenplaats voor mens en natuur” is eigendom van Staatsbosbeheer. Het monument, met tuinen in Engelse landschapsstijl, is centraal gelegen en goed bereikbaar. Het ligt vlak bij de snelweg A1.

Voorheen vond de Terdege Zomerfair plaats bij Kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Een deel van dit landgoed is vanaf dit jaar niet meer beschikbaar als evenementenlocatie. Dit was voor de organisatie de aanleiding om rond te gaan kijken naar een nieuw onderkomen voor de Zomerfair. Kasteel Groeneveld en bijbehorende tuinen kwamen uit de bus als een uitstekende nieuwe plek voor het jaarlijkse evenement.
Voor de Zomerfair zal gebruikgemaakt worden van zowel de zalen in het kasteel als van het tuinen eromheen. In de kasteelzalen kunnen bezoekers workshops volgen en genieten van bijvoorbeeld muziek, samenzang en lezingen. Het park eromheen biedt volop ruimte voor standhouders en activiteiten.

Heb je belangstelling om met een stand of kraam op de fair te staan? Stuur een e-mail naar info@terdegezomerfair.nl.

De komende weken gaan we aan de slag met de plattegrond en de tarieven. Je kunt je nu al voorinschrijven via onderstaande button.

Volg ons lifestyle platform op instagram.