Jeannette

Jeannette Zeeman - van Grol

bladmanager

Getrouwd met RD’er René I kinderen en kleinkinderen I Geniet volop van samenzijn met het gezin I Met hond Saartje door het bos struinen is bijna dagelijkse kost I En ja, koken is ook favoriet I Evenals inspiratie opdoen uit magazines

Gisette

Gisette van Dalen-Heemskerk

chef-redacteur

Getrouwd met André I Meisjesmoeder I Altijd op zoek naar letters, of nog beter verhalen I Houdt van zee & zonsondergang I Schrijven of schoonmaken? Moeilijke vraag :-)

Jacomijn

Jacomijn Ariakhah

redacteur

Salam, zou mijn man zeggen, een Iraanse Nederlander I Drie kinderen I In mijn vrije tijd werk ik graag voor Terdege I Mij vind je niet bij een demonstratie van een huishoudelijk product, maar misschien ontmoeten we elkaar eens op een markt of in een kringloopwinkel? Of aan jullie keukentafel, voor een interview!

Huib

Huib de Vries

redacteur

Getrouwd, 5 kinderen en 4 kleinkinderen I liefhebber van wandelen in onbedorven natuur I leest graag een goed boek met gitaar- of luitmuziek van Bach erbij I ongevoelig voor sociale media

Team Terdege- website- RenateB (9)

Martijn den Hollander

redacteur Terdege en Reformatorisch Dagblad

Schrijft over de wereld van de online media I Leest desondanks graag ouderwets een degelijke krant, van papier I Verruilt de digitale ruis en reuring als het even kan voor de rust en schoonheid van de natuur, om daar diep adem te halen.

Erica

Erica Schulenburg-Immink

communicatiemedewerker

Getrouwd | wordt blij van bloemen en zingen | altijd in voor een ingewikkeld haakpatroon | houdt van wandelen en prutst dan graag met d’r camera | ontwerpt graag dingen (voor Terdege) | is kussenverslaafd

Janneke

Janneke Visser

grafisch vormgever

Getrouwd en moeder van een lieve dochter I Houd van Lemon Drizzle Cake, taart en gezellig koffie drinken I Liefst in de tuin I Passie voor ontwerpen en stylen op papier, maar ook in de tuin en huis I Genieten van de kleine dingen I Wandelen, fietsen of lekker hardlopen I En oh ja, gek van magazines.

Annemiek-van-den-Berg

Annemieke Fieret-van den Berg

redacteur

Houdt van klaprozen I ontbijt met sterke koffie en gele schoenen I Of rode | Dagelijks druk met: twee mooie meiden en een jongen, letters op papier en andere zaken | Wordt blij van: inspirerende verhalen.