Bijzondere bruiloften

Lastig om origineel te zijn op je grote dag. Tenslotte zijn al miljoenen mensen voor jullie in het huwelijk getreden. Deze bruidsparen hadden, al dan niet gepland, een bijzondere trouwdag.

Jeanine: „Herbert en ik kennen elkaar van de studentenvereniging Solidamentum in Gouda. We hebben dezelfde vriendengroep. Onze bruiloft is geslaagd als die ook speciaal is geweest voor de mensen om ons heen. Daarom hebben we besloten van onze vriendengroep een ”bridal party” te maken: vijf bruidsmeiden en vijf bruidsjonkers.
Mijn moeder, die een bruidsmodezaak heeft, maakte mijn trouwjurk. Ook de jurken van de bruidsmeiden heeft ze gemaakt. Dat is een enorme klus geweest.
Onze vrienden zijn voor de bruiloft een dag bij mijn ouders in Brabant geweest. De meiden hebben toen de jurken gepast. Op de blauwe stof zaten allemaal pareltjes en glittertjes. Daar houd ik niet zo van, dus zijn we met z’n allen een hele zaterdag bezig geweest om die eraf te halen. Zelfs de vijf mannen hebben meegeholpen. Dat zorgde voor wat hilarische situaties.
De nacht voor de bruiloft hebben de meiden bij mij gelogeerd, in mijn ouderlijk huis. ’s Morgens kwam de kapper voor ons zessen. Later die dag kwamen ook de mannen erbij.
Tijdens de fotoshoot ’s morgens hebben we eerst een uur met z’n tweeën geposeerd. Daarna kwam de bridal party erbij en werden er foto’s van ons twaalven gemaakt in de Loonse en Drunense Duinen. In het gemeentehuis liep de vriendengroep voor ons uit naar binnen. Het was een zeer geslaagde dag. We hoorden nadien nog geregeld van onze gasten hoe leuk het was en dat ze onze bridal party bijzonder vonden.”

Voor de portretten van Johan en Thirza, Ronald en Alice en Jaco en Francien zie Terdege 3.

Deel dit verhaal op sociale media

Verder lezen?

Geïnteresseerd in Terdege? Neem een proefabonnement. Probeer Terdege nu 2 nummers voor €5,-

Jacomijn Ariakhah

Getrouwd | 2 kinderen | gek op mooie verhalen en chocola

Brei een heerlijk zachte deken

Deken.png

Deze deken is een prachtig kraamcadeau, maar door zijn formaat zeker niet alleen voor baby’s geschikt. Hij is ruim 70 centimeter breed en ruim 1 meter lang, dus ook voor volwassenen heerlijk voor ’s avonds
op de bank met een kopje thee.
Hij is soepel, zacht en goed wasbaar.

Volg ons op sociale media

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de leuke voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.

Instagram

Evenementen

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.