Een aaibare vloer door vloerkleden van TMC

bha-2021-Q1-Woonkamer 1 kleed

Wat is er fijner dan het gevoel van een zacht vloerkleed onder je voeten als je opstaat uit bed of van de bank? Een vloerkleed kan een ruimte sfeer en warmte geven, het kan een kunstzinnig statement zijn of een neutrale verbinder van verschillende delen van een ruimte. TMC heeft een grote collectie vloerkleden en adviseert u graag over welk vloerkleed het beste bij uw wensen past.

TMC heeft in de verschillende vestigingen (Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom) een groot assortiment vloerkleden op voorraad, die zowel in de winkel te koop zijn als online te bestellen. Dat grote assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere stijl en ieder interieur wel een passend vloerkleed te vinden is. Ook zorgt deze voorraad ervoor dat de vloerkleden snel verzonden kunnen worden, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe (online) aankoop.

Een vloerkleed of karpet kan een interieur veel karakter meegeven. Een zit- of werkgedeelte kan door een vloerkleed precies worden afgebakend, bijvoorbeeld. Of het kan een opvallend element zijn in het interieur, een echte blikvanger. Strakke en moderne meubels worden een beetje huiselijker door een zacht vloerkleed, een kleurrijk kleed kan een rustig interieur een frisse en trendy look geven. Houdt u meer van rust in het interieur? Dan is een vloerkleed in natuurtinten of van natuurlijke materialen een mooie optie.

Vintage

De Zeeuwse woonwinkel heeft een mooie collectie vloerkleden met een vintage uitstraling. De rode vloerkleden met een verweerde vintage uitstraling geven een interieur bijvoorbeeld een mooie rustieke sfeer, zonder overheersend te zijn. Als rood een te heftige kleur is voor een heel vloerkleed, zijn er ook kleden met rode details, gecombineerd met andere kleuren.

Gele vloerkleden kunnen een interieur, naast warmte, een prachtige huiselijke maar hippe uitstraling geven. TMC heeft veel verschillende vloerkleden in een rijke variatie aan tinten geel, van mosterd- of okergeel tot zachtgeel.

Ook blauwe vloerkleden heeft TMC genoeg: denimblauw, vintage blauw, grijsblauw: keuze te over. Met een donkerblauw vloerkleed kun je een stoere sfeer neerzetten in huis, terwijl lichtblauw juist heel zacht kan zijn. Ook met de vorm van het vloerkleed kun je sfeer bepalen. Een rond kleed oogt iets zachter en speelser dan een vierkant of rechthoekig karpet.

Vloerkleden die in bijna elk interieur passen, zijn bruine vloerkleden. Onopvallend, maar in staat om veel warmte en knusheid toe te voegen aan een interieur. Lichtbruin is een heel natuurlijke tint, die bij ontzettend veel verschillende stijlen aansluit: vintage, strak, brocante, klassiek. Donkerder bruin valt meer op, maar kan juist een licht interieur het nodige contrast geven. Voor mensen die het lastig vinden om materiaal en kleur te kiezen: de adviseurs van TMC staan zowel online als in de winkel altijd voor u klaar.

Maatwerk

TMC levert niet alleen kant en klare vloerkleden, maar ook maatwerk. TMC is op alle vlakken sterk in maatwerk, zo ook als het gaat over vloerkleden. Klanten kunnen niet alleen zelf een design en een kleur kiezen, maar ze kunnen ook het vloerkleed volledig op maat laten maken. Ideaal voor kleinere of juist heel grote ruimtes: de maat van het vloerkleed kan precies aangepast worden op het doel van het karpet en op de ruimte waar het in komt te liggen. Ook de materialen, poolhoogte en afwerkingen kunnen op maat aangepast worden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl

TMC Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwonen.nl

TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwonen.nl

TMC Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwonen.nl

www.tmcwonen.nl

Volg ons lifestyle platform op instagram.