Een goed begin

Wil je een baan, dan moet je eerst naar school. Autorijden, dan moet je lessen volgen. Maar voor trouwen heb je geen opleiding of diploma nodig. Ewout, Geraldine, Erik en Germa denken daar anders over en pleiten voor huwelijkstoerusting.

Een goed begin is het halve werk. De eerste klap is een daalder waard. Waar geen aardappelen gepoot worden, zullen er ook geen groeien. En dat geldt al helemaal voor het huwelijk, vinden Ewout Pul en Geraldine Pul-de Korte (beiden 22) uit Ermelo. De twee zijn afgelopen zomer getrouwd. Voorafgaand deden ze mee aan een PrePairweekend, een huwelijkscursus van de christelijke stichting Ruimte voor je Relatie.
De twee hadden al zo’n vijf jaar verkering voordat ze in het huwelijksbootje stapten. „Over de meeste onderwerpen hadden we daarom al gesproken. Toch was er tijdens het weekend een enorme verdieping. We kregen de gelegenheid om na te denken over wat wij van het huwelijk verwachten en waar we samen met God voor willen gaan. Normaal hebben we allebei een volle agenda, waardoor we soms te weinig praten. Nu hadden we eindelijk de tijd voor lange gesprekken.”

Deel dit verhaal op sociale media

Verder lezen?

Geïnteresseerd in Terdege? Neem een proefabonnement. Probeer Terdege nu 3 nummers voor € 5,-

Jacomijn Ariakhah

Getrouwd | 2 kinderen | gek op mooie verhalen en chocola

Brei een heerlijk zachte deken

Deken.png

Deze deken is een prachtig kraamcadeau, maar door zijn formaat zeker niet alleen voor baby’s geschikt. Hij is ruim 70 centimeter breed en ruim 1 meter lang, dus ook voor volwassenen heerlijk voor ’s avonds
op de bank met een kopje thee.
Hij is soepel, zacht en goed wasbaar.

Volg ons op sociale media

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de leuke voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.

Instagram

Evenementen

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.