(H)eerlijk slaapadvies aan huis

klaasje

Ongeveer een derde van ons leven brengen we in bed door. Dat is ook nodig, want een gezonde nachtrust is goed voor lichaam en geest en voorkomt fysieke en mentale klachten. Toch is ruim 60 procent van de Nederlanders ontevreden over hun slaap. Alle reden dus om voor een goed doordacht slaapsysteem te gaan. En dat vind je bij Slaappunt: Belgisch vakmanschap voor gezond slapen.

’s Ochtends niet zo uitgerust als je zou willen? Last van allergieën, spierpijnen of gewrichtspijnen? Vaak te warm of te koud in bed? Nodig dan eens één van onze topcollega’s bij u thuis uit voor een helder en duidelijk verhaal over gezond slapen, natuurlijke producten, wol en een goed doordacht, uniek slaapsysteem uit eigen atelier, adviseert Tom Hillen, zaakvoerder van Slaappunt. „Zij bieden een antwoord op alle vragen en begeleiden u in uw zoektocht naar een droombed”, stelt hij.

Vrijblijvende afspraak

Op de site van Slaappunt is eenvoudig een (vrijblijvende) afspraak te maken: het is een kwestie van je contactgegevens invullen en de adviseur neemt contact op. „Dat kan vandaag nog”, aldus Hillen. „Je kunt zelfs kiezen of je de adviseur graag uitnodigt voor jou en je partner alleen of dat je er liever een gezellige avond met meer gasten van maakt. In het eerste geval krijg je een waardebon van € 50,- en bij minimaal vier gasten ontvang je zelfs een waardebon van € 200,-. Allemaal zonder enige aankoopverplichting.”

Tijdens de informatieavond komen alle onderdelen van een perfect slaapsysteem aan bod: bedomrandingen, houten bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, bovendekens, kussens. Slaappunt gaat alleen voor gezonde en natuurlijke producten van hoge kwaliteit. „Onze onderneming staat al jaren bekend om de productie en levering van gezond en natuurlijk slaapcomfort. Intussen timmer ik als tweede generatie van het familiebedrijf aan de weg van een welverdiende en verkwikkende nachtrust voor al onze klanten. Elk product dat we ontwikkelen, is van Belgische makelij, vervaardigd volgens de principes van ambachtelijk vakmanschap.”, vertelt Hillen.

Reviews

De adviseur kan uren over zijn producten vertellen, maar laat dat liever door zijn klanten doen. En die zijn zeer lovend. Slaappunt scoort 5 van de 5 sterren, op basis van 111 reviews. Iemand schrijft: „Ik werd mijn hele jeugd met rugpijn wakker. Sinds wij het totaalpakket (lattenbode, matras en tussen de wol) hebben, wil ik nooit meer iets anders. Zelfs de soms heerlijk bedden in vakantiehuisjes kunnen niet tippen aan Slaappunt. Inmiddels mogen de kinderen er ook aan geloven, want ze willen altijd in ons bed.”

Service

Uit al die reviews blijken niet alleen de producten, maar ook de service van hoog niveau. Hillen: „We bezorgen en installeren onze slaapsystemen gratis in heel Nederland en België en nemen oude matrassen en bodems gratis mee. We passen matrassen en bodems tot 90 dagen na de aankoop gratis aan, als dit voor de klant nodig zou blijken.”
Probeer het gewoon, adviseert Hillen. „Nodig een adviseur uit. Wij wensen u alvast een fijne reis met bestemming ‘Welterusten’. Want iedereen verdient Slaap. Punt!”

Contact

Slaappunt
0032-3420 0800
info@slaappunt.com
www.slaappunt.com

Volg ons lifestyle platform op instagram.