Muismeloenen uit de moestuin

Afgelopen zomer kwamen Peter van de Breevaart en Ruben Hilberink voor flinke uitdagingen te staan in hun pas gestarte moestuin. Wekenlang schroeide de zon hun slaplantjes, komkommers en aardappelplanten. Toch ging de lol er niet vanaf. Sterker nog: ze staan te popelen om de tuin opnieuw in te zaaien.

Spitten, zaaien, stekken, onkruid trekken en liters water geven. Zeker in de zomer zijn de vrienden Peter en Ruben (beiden 21) elke week urenlang in hun Rijssense volkstuin te vinden. Soms zelfs wel twintig uur per week. „Of dat niet erg veel tijd is? Soms wel, zeker in combinatie met het runnen van onze webshop. Maar we willen weten wat we verkopen”, klinkt het eensgezind.
 

EENWIELERS

Twee jaar geleden startten Peter en Ruben met hun website moestuinland.nl. Dat ze zaden van allerlei gewassen zouden gaan verkopen, was niet meteen een uitgemaakte zaak. Peter: „We volgen allebei een opleiding die gericht is op ondernemerschap. Daarom wilden we graag samen een webshop starten. We hebben flink gebrainstormd over wat we daarin wilden gaan verkopen. Orgels, eenwielers, bloembollen, er is van alles voorbijgekomen.

Deel dit verhaal op sociale media

Wil je dit artikel verder lezen?

Neem dan een (proef)abonnement op Terdege.
Nu 6 maanden (12 nummers) voor € 35,-

Gisette van Dalen-Heemskerk

Getrouwd l 4 dochters l Dol op lezen, bergwandelen, schrijven van artikelen en kinderboeken l Allergisch voor eindeloos shoppen

beeld: Sjaak Verboom

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.