Ode aan het tosti-ijzer

Met kaas of zonder kaas, gegrild of in de pan verwarmd. Tosti’s zijn hip. Ze worden genoemd in het rijtje van de foodtrends van 2017 en in steden verschijnen lunchrooms die alleen maar tosti’s verkopen. Een lekker receptje van een zoete krententosti.
 

Ingrediënten:
* 2 sneetjes krenten- of rozijnenbrood * 2 el verse roomkaas * 4 tl vloeibare honing * 1/2 banaan, in plakjes

Bereiden:
Bestrijk de sneetjes rozijnenbrood met verse roomkaas en druppel over elk sneetje 2 tl vloeibare honing. 
Verdeel de plakjes banaan over 1 sneetje. 
Leg het andere sneetje erop, met de besmeerde kant naar beneden. 
Bak de tosti bruin en snijdt hem schuin doormidden.

Bron: www.lunchroom.nl 
 

Deel dit verhaal op sociale media

Verder lezen?

Geïnteresseerd in Terdege? Neem een proefabonnement. Probeer Terdege nu 3 nummers voor €5,-

Gisette van Dalen-Heemskerk

Getrouwd l 4 dochters l Dol op lezen, bergwandelen, schrijven van artikelen en kinderboeken l Allergisch voor eindeloos shoppen

@Renate Bleijenberg-van Leeuwen

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de leuke voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.

Volg ons op sociale media

Instagram

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.