Uit eten gaan is al een feestje op zich. Niet nadenken over de inkopen, niet koken, niet afwassen, maar een bord voor je krijgen waar een smakelijk gerecht mooi op ligt gepresenteerd. Nog leuker is het als het voedsel betreft met een verhaal. Over colakruid uit de kruidentuin en kersen in een rumpot van oma.
Een dipschotel met vergeten groenten uit de Noordoostpolder bij de Aldi, Zeeuwse zeewierchips bij de Jumbo, peren van de fruitteler om de hoek. De belangstelling voor streekproducten bij supermarkten groeit gestaag. En niet alleen daar. Ook restaurants springen steeds meer in op de behoefte van consumenten om te weten waar hun voedsel vandaan komt.
STREEKDINER
Coen en Hannah Speksnijder van restaurant De Oude Duikenburg in Echteld organiseren sinds vorig jaar regelmatig avonden waarop ze een speciaal Betuws streekdiner serveren.
Ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van Terdege stelde restaurant de Oude Duikenburg voor slechts € 35,- (excl. drankjes) een overheerlijk streekdiner samen. Kom samen genieten!
Dit is uitsluitend mogelijk op:
Donderdag 25 oktober
Vrijdag 2 november
Zaterdag 17 november
Donderdag 22 november
Vrijdag 23 november
Vrijdag 30 november
Reserveren verplicht via: 0344-641440 of info@duikenburg.nl (o.v.v. Terdege streekdiner).
_____________________________________
VRIENDINNENDINER
Ook organiseert de redactie van Terdege op donderdag 15 november een gezellig vriendinnendiner. Geniet samen met je vriendin, moeder of zus én de redactie van Terdege tijdens deze speciale avond in de kas van de Oude Duikenburg van al het lekkers dat kok Jimmy en zijn team hebben bedacht en bereid. Kosten: € 35,- (excl. drankjes). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer snel via redactie@terdege.nl.