Terdege trakteert | drie 35-jarige schoondochters

Wie jarig is trakteert: Terdege viert zijn 35-jarig bestaan. Deze keer met Geertje van de Pol-de Vree (69) en drie 35-jarige schoondochters: Ronella, Gerrita en Marleen.

Gezin: „Ons gezin telt vier zoons en drie dochters, die allemaal getrouwd zijn. Mijn man is in april 2011 overleden.”
Woonplaats: „We wonen sinds ons trouwen in 1974 in Apeldoorn en al 27 jaar in dit huis, waar gelukkig ruimte genoeg is. Er gaat hier geen dag voorbij of er zijn wel een paar kleinkinderen op bezoek. Bij oma zijn ze altijd welkom.”
Wat hebt u met het getal 35: „Ik bedacht me dat ik drie schoondochters heb die 35 jaar oud zijn, en het leuke is dat ze samen opgeteld dit jaar ook nog eens 35 jaar getrouwd zijn. Ronella is twaalf jaar getrouwd met Tom, Gerrita twaalf jaar met Marco en Marleen elf jaar met Henri. Ze wonen allemaal dichtbij.”
Dagelijks werk: „Mijn schoondochters werken, naast de opvoeding van hun kinderen, alle drie mee in het bedrijf van hun man: Gerrita bij autobedrijf Zuidbroek, Ronella bij verhuurbedrijf Huurhoeftnietduur.nl, en Marleen bij Marilène Fleur & Interieur.”
Ontspanning: „Zelf houd ik van breien en haken en dat doe ik gezellig met mijn kleindochters samen. Verder maak ik doopjurken op bestelling. Veel voor klanten in Nederland, maar doordat de verkoop via een website gaat (doopjurk.com), krijg ik ook verzoeken van verder weg: uit Noorwegen, België en Canada.”

Deel dit verhaal op sociale media

tekst & beeld: Niek Stam

Behaaglijke omslagdoek

Deze ”Lovely Deer-omslagdoek” is heerlijk
voor lange, soms frisse zomeravonden.
Door het zachte garen voelt hij behaaglijk om de
schouders. En door het hertje en de franjes
is deze omslagdoek een echte must-have!

Volg ons op sociale media

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de leuke voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.

Instagram

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.