Vakantieliefde

In ons dubbeldikke zomernummer portretteren we vijf stellen die in vakantietijd de liefde van hun leven hebben ontmoet! Jeff van Lagen (22) kwam speciaal voor Gerjanne van Lagen-Vermeij (24) naar Nederland.

Op de foto's ook de andere vier stellen. In de Terdege die morgen uitkomt, zijn hun verhalen te lezen!

Gerjanne van Lagen:

Wat: „Ik ging in september 2013 op vakantie naar Norwich (Canada), omdat mijn nichtje ging trouwen. Zes weken lang bleef ik bij mijn oom en tante in huis. Daar ontmoette ik Jeff, een vriend van mijn neef. Het was liefde op het eerste gezicht, zowel voor hem als voor mij.”

Hoe: „Hij vroeg me een paar keer op een date, maar ik kon steeds niet. Pas de dag voordat ik weg moest, zijn we iets gaan drinken in een koffietent. Ook heb ik zijn ouders ontmoet.
Het was heel moeilijk om de volgende dag op het vliegtuig te stappen. Maar omdat we elkaar erg leuk vonden, wilden we de relatie toch een kans geven. Terug in Nederland sprak ik hem elke dag. Zodra ik naar bed ging, kwam hij thuis uit zijn werk en konden we nog even skypen. Door al die gesprekken werden we steeds hechter. Soms miste ik hem enorm. Ik had zelfs een kledingstuk van hem waar ik af en toe even aan rook: dat soort dingen doe je als je verliefd bent.
 

Deel dit verhaal op sociale media

Verder lezen?

Geïnteresseerd in Terdege? Neem een proefabonnement. Probeer Terdege nu 3 nummers voor €5,-

Jacomijn Ariakhah

Getrouwd | 2 kinderen | gek op mooie verhalen en chocola

@Sjaak Verboom

Over Terdege

Terdege is een reformatorisch familiemagazine dat wil inspireren, bezinnen en verrassen.

Abonneevoordeel

Maak gebruik van de mooie voordelen die we speciaal voor jou als abonnee hebben uitgezocht.