Terugkijken Terdege Live - Terdege

Terugkijken Terdege Live 23 februari

Terdege Live 230223_-18-website

Terdege organiseerde donderdag 23 februari weer een live-uitzending. Uiteraard deze keer ook weer bijzondere gasten in de studio. En een mini-concert en een spannende quiz.

In de studio:

Renske Karens schuift aan. Zij is programmaleider zorginnovatie in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Renske ontwikkelde een aantal jaren geleden een dorstlessende ijslolly voor nierpatiënten, zoekt voortdurend naar verbetering in de zorg voor kinderen met kanker en was het achterliggende jaar zorgambassadeur voor duurzaamheid.

Cor van 't Hof mag achter de geraniums genieten van zijn pensioen. Maar geeft nog steeds -met veel enthousiasme- Nederlands aan de leerlingen op de Pieter Zandt Scholengemeenschap.

Creatief ondernemer Alette Koornneef (op insta bekend als madebyalett) houdt van tekenen, schrijven en illustreren.

Gert (orgel) en Marjolein (zang) van Hoef verzorgen de muzikale intermezzo's en het miniconcert.

Ook deze keer was er weer een leuke quiz! De hoofdprijs was een kledingset van Zusss t.w.v. 150,-, beschikbaar gesteld door Simons Kleding. De tweede prijs een paar schoenen/klompen/laarzen t.w.v. 120,- van werkschoenwereld.nl en de derde prijs een high tea voor 2 personen bij Plattelandswinkel de Boomgaard t.w.v. 47,90.

Bekijk hier de uitzending terug:

Volg ons lifestyle platform op instagram.