Terugkijken Terdege Live - Terdege

Terugkijken Terdege Live 23 maart

Terdege Live 230323_-01-aangepast

Terdege organiseerde donderdag 23 maart weer een live-uitzending. Uiteraard deze keer ook weer bijzondere gasten in de studio. En een mini-concert en een spannende quiz.

In de studio:

Rina Molenaar

Rina is directeur-bestuurder van hulporganisatie Woord en Daad en is in het komende nummer van Terdege gasthoofdredacteur. Wat drijft haar?

Corstiaan Batenburg

Om halfacht ’s morgens wakker worden en diezelfde avond nog in Turkije staan. Tien dagen lang zoekt Corstiaan als lid van de Nederlandse reddingsploeg USAR in het rampgebied naar slachtoffers van de aardbeving.

Renate Bleijenberg

Renate reist als fotograaf het land door om de mooiste beelden voor Terdege te schieten. Ze legt alles met liefde vast. Mensen ontspannen op de foto zetten is een kunst. Hoe doet ze dat?

Noortje van Middelkoop (panfluit) en Harm Hoeve (orgel)

Dit duo verzorgt de muzikale intermezzo’s en het miniconcert.

Ook deze keer weer een leuke quiz! De hoofdprijs was: dagdeel rijden in een “eend” t.w.v. € 112,50, beschikbaar gesteld door Eendjes Verhuur Stellendam. 2e prijs: waardebon van Port Lavande t.w.v. € 100,-. 3e prijs: waardebon van Boekenhuis Rijssen t.w.v. € 75,-. 4e prijs: verrassingspakket van Mooierr t.w.v. € 50,-

Bekijk hier de uitzending terug:

Volg ons lifestyle platform op instagram.